Keşan Belediyesi berber ve kuaförlerin yanında

İlaçlama yapılıyor, maske seti ve dezenfeksiyon ürünleri ve kolonya hediye ediliyor

Tüm berber ve kuaförlerimize şimdiden bereketli kazançlar ve bol müşteriler diliyoruz

Keşan Belediyesi, Korona Virüs tedbirleri kapsamında kapatılan, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü açılacak berber ve kuaförlerin dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmasını gerçekleştirdi.

Çalışmalar nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü, ekiplerin çalışma yaptığı kuaförde basın açıklaması yaptı.

Keşan Belediyesi olarak berber ve kuaförlerin her zaman yanlarında olduklarının altını çizen Helvacıoğlu,  Keşan ve köylerinde yer alan 154 berber ve kuaförün ilaçlamasını yaptıklarını belirterek, “3 ilaçlama ve dezenfeksiyon ekibimizle berber ve kuaförlerimizi ilaçladık. Berber ve kuaförlerimiz neredeyse 45 gündür kapalı durumda. Berber ve kuaförlerimiz heyecanla yeniden açılış günleri olan 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününü bekliyor. Bundan sonra iş yeri sahiplerimiz; maske kullanımına, iş yerinin dezenfeksiyonuna ve tüm Korona Virüs tedbirlerine çok dikkat edecekler. Mesleklerini çok özlediler.” dedi.

Berber ve kuaförlerin 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 10.00’da açılacağını, saat 09.00’da da berber ve kuaförlere çağrı yaparak; el dezenfektanı, siperlik de içeren maske seti, kolonya vereceklerini ve hayırlı işler dileyerek iş yerlerine uğurlayacaklarını kaydeden Mustafa Helvacıoğlu, “Berber ve kuaförlerimize şimdiden hayırlı işler ve bereketli kazançlar müşterilerine de sıhhatler olsun dileklerimizi iletiyoruz.” şeklinde konuştu.

Mustafa Helvacıoğlu, berber ve kuaförlerin dezenfeksiyonunu, Valilik, Kaymakamlık ve Keşan Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirdiklerini, belirli periyotlar halinde bu dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüreceklerinin de altını çizdi.

Helvacıoğlu, tüm berber ve kuaförleri, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü Alparslan Türkeş Meydanı’na iş yerlerinin yeniden açılması nedeniyle makaslarıyla kurdele kesmeye davet etti.

Mustafa Helvacıoğlu, 65 yaş üstü ve 20 yaş altı evden çıkamayan vatandaşlar için de 153 Beyaz Masa üzerinden berber ve kuaförlere getirip götürmek için servis düzenleyeceklerini kaydetti.

İş yeri sahiplerinden İsa Kaçar da ilaçlama çalışması nedeniyle Keşan Belediye Başkanı  Mustafa Helvacıoğlu ile Keşan Belediyesi’ne teşekkür etti ve tüm berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’a hazır olduğunu söyledi.  Kaçar, tüm meslektaşlarına hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.