Keşan Belediyesi Cumhuriyet’in 97. yılını coşku ve gururla kutluyor

Cumhuriyet Haftası etkinlikleriİzzeti İkram ve Atatürk temalı tuval boyama ile sürdü

Keşan Belediyesi Cumhuriyet Haftası etkinlileri 27 Ekim 2020 Salı günü İzzeti İkram Pazarı ve Atatürk Temalı Tuval Boyama ile devam etti.

İzzeti İkram Pazarı, ekinlikler kapsamında Kunduracılar Çarşısı’nda kuruldu.

Saat 10.00 sıralarına hizmet vermeye başlayan İzzeti İkram Pazarı’nı; Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin, Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı ve Nuran Uslu ile Belediye Meclis Üyesi Müslim Çekiç ziyaret ederek, tezgah açan esnafa hayırlı işler diledi.

Burada konuşan Gergin, “Şimdiden tüm Keşan’ımızın ve ülkemizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım. Kunduracılar Çarşısı’nda kurulan İzzeti İkram Pazarımızı ziyaret ederek, esnafımıza hayırlı işler diliyoruz. Keşan Belediyemiz bugün güzel bir etkinlik gerçekleştiriyor. Hem canlı müziğimiz hem de pazarımız var. Pazarımızda el emeği ürünlerimiz mevcut. Ayrıca yarın (28 Ekim 2020 Çarşamba) Mevlid Kandili. Tüm halkımız kandili mübarek olsun. Allah herkesin ibadetini, duasını kabul etsin.” dedi.

Atatürk temalı tuval boyama çalışması ise büyük beğeni topladı.

Haberle ilgili görüntüleri aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.