Keşan Belediyesi, hasta yatağı ve havalı  yatağı ihtiyaç sahibi vatandaşla buluşturdu

Keşan Belediyesi, hasta yatağı ve havalı yatağı ihtiyaç sahibi vatandaşla buluşturdu

Keşan Belediyesi, kullanım ihtiyacı sona eren ve hayırsever vatandaş tarafından belediyeye bağışlanan hasta yatağı ve havalı yatağı ihtiyaç sahibi vatandaş ile buluşturdu.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Birimi’ne ulaşan hayırsever vatandaşın bağışı sonrası Keşan Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri ile iletişime geçen Sağlık Hizmetleri Birimi yetkilileri, ihtiyaç sahibi 91 yaşındaki Asiye Başkıran’a ulaştı ve yatakları bizzat kurdu.

Sağlık Hizmetleri Birimi Sorumlusu Eylem Akdemir ve Sağlık Teknisyeni Mehmet Çevik tarafından yatakların bırakıldığı evde hasta kişisel bakımı ve yatak kullanımına ilişkin bilgi verildi.

Başkıran’ın kızı olan Sebiye Tuncer “Annemin bu hasta yatağı ve havalı yatağa çok ihtiyacı vardı. Bu tip ürünler kenara atılmasın, unutulup kalmasın, çöp olmasın. Hayırsever vatandaş ve aracı olan belediyemizden Allah razı olsun. Bu gibi hizmetlerin devamının gelmesini istiyoruz.” dedi.