Keşan Belediyesi koronavirüs mücadelesine aralıksız devam ediyor

Serkan Doğru: “Pozitif vakaların olduğu adreslerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz”

Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü Serkan Doğru, 18 Kasım 2020 Çarşamba günü yaptığı açıklamada, korona virüse karşı gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tüm dünyayı ve ülkemizi saran koronavirüs salgınına karşı dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizen Doğru, 2 dezenfeksiyon ekibi ile Keşan İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından iletilen listeye istinaden pozitif vakaların olduğu adreslerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Keşan Belediyesi olarak dezenfeksiyon aracıyla dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Serkan Doğru, eski itfaiye binasının bulunduğu alanda ücretsiz dezenfektan dağıtımına devam ettiklerini söyledi.

Doğru, vatandaşların evlerinde sıkça temas halinde oldukları kapı veya trabzan gibi alanları dezenfekte etmeleri yönünde tavsiyede bulundu.