Keşan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşları  mezarlıklarda ikramlarla karşılayacak

Keşan Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşları mezarlıklarda ikramlarla karşılayacak

-Arife ve Bayramın 1. günü mezarlıklara otobüs kaldırılacak

-Arife Günü Şehitlik’te Kur-an’ı Kerim okutulacak

-Bayram namazından sonra mezarlıklarda vatandaşlar ikramlarla karşılanacak

Keşan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz, Keşan Belediyesi’nin Kurban Bayramı nedeniyle bayram namazından sonra mezarlıklarda vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşları karşılayıp ikramlar sunacağını bildirdi.

Keşan Belediyesi’nin 30 Temmuz 2020 Perşembe Arife Günü ve 31 Temmuz 2020 Cuma Kurban Bayramı’nın 1. günü; Asri Mezarlık, Enez Yolu, İzzetiye ve Paşayiğit mahallesindeki mezarlık girişlerinde vatandaşları karşılayıp ikramlar sunacağını bildiren Yılmaz,  Arife Günü saat 18.00’de Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te Kur-an’ı Kerim okutulacağını da kaydetti.

Ali Yılmaz, Arife Günü ve Bayramın 1. Günü Cumhuriyet Meydanı’ndan Asri Mezarlık ve Enez Yolu Mezarlığı’na saat 10.00’da otobüs kaldırılacağını da dile getirdi.