Keşan Belediyesi’nden öğrencilere kişisel bakım desteği

Keşan Belediyesi Kurtuluş İlkokulu’ndaki öğrencilerin kişisel bakımlarına yardımcı olmak amacıyla saç tıraşlarını gerçekleştirdi.

Ash Kuaför’ün destekleri ile gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Helvacıoğlu öğrencilerle yakından ilgilendi.

Öğrencilerin kişisel bakımları için saç tıraşlarını gerçekleştirdiklerini belirten Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlar altında eğitim almaları için her şeyin en iyisini yapmaya hazırız. Keşan’da gönül belediyeciliği faaliyetlerimizi ilerleyen dönemde daha etkin şekilde hissettireceğiz. Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz ve onları çok seviyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz, yapmayı da sürdüreceğiz. Öğrencilerimizden de tek bir isteğimiz var o da derslerinde başarılı olmaları.” dedi.