Keşan Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

Keşan Belediye Başkanlığı tarafından Keşan ve Saros’da Temizlik Seferberliği başlatılacak.

PAZARYERİ TEMİZLİĞİ

Keşan Belediyesi ilk olarak 14 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da Keşan Pazaryeri’nde esnafa çöp poşeti dağıtacak ve esnafın çöplerini bu poşetlerde toplamasını sağlayacak ve Pazaryerini Keşan Belediyesi ile pazarcı esnafı birlikte temizleyecek.

700 EVLER TOKİ

15 Eylül 2019 Pazar günü de 15.00-16.00 saatleri arasında 700 Evler TOKİ Konutları çevresinde çocukların ve ailelerin katılacağı bir temizlik kampanyası gerçekleştirilecek.

SAROS SENEYE DE TEMİZ KALSIN

16 Eylül 2019 Pazartesi günü de Saros Seneye de Temiz Kalsın “Temizlik ve Farkındalık Etkinliği “ gerçekleştirilecek.

Saat 10.00’da Erikli Sahili ve Saat 12.00’de Yayla Sahili’nde gerçekleşecek etkinliğe Keşan Lisesi Öğrencileri, DOÇEK ve SARDOS’da destek verecek.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi olarak düzenleyecekleri Temizlik Seferberliği’ne tüm Keşanlıları ve bölge halkını da davet ederek, “İlçemizi ve sahillerimizi temiz tutmak için düzenlediğimiz be etkinlikleri çok önemli. Bu etkinliklere tüm halkımızın da katılarak yanımızda olmasını bekliyoruz” dedi.