Keşan Belediyesi'nden Yayla ve Erikli'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

4 Ekim 2019 Cuma günü akşamı Erikli ve Yayla da meydana gelen şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle meydana gelen  durumu tespit için Keşan Belediye Meclis Üyesi  Tarık Uysal ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay, Yayla ve Erikli Sahili'nde incelemelerde bulundu.

Uysal ve Altay burada Yayla Köyü Muhtarı Emine Arıcan ve Edirne eski milletvekillerinden Cemalettin Uslu ile de görüştüler.

Muhtar Arıcan, limanda bir teknenin battığını ve elektrik arızalarının meydana geldiğini, mal ve can kaybının olmadığını belirtti.

Uysal ve Altay muhtar Arıcan'a yaşanan felaket nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Limanda incelemelerde bulunan heyet daha sonra da fırtına ve yağıştan zarar gören Altunhan Beach'e giderek burada Mustafa Altunhan  ile görüşerek kendisine geçmiş olsun dileklerini
 iletti.
Muhtar  Arıcan ve Altunhan ziyaret nedeniyle Tarık Uysal ve Mustafa Altay 'a teşekkür etti.

Uysal ve Altay daha sonra incelemelerde bulunmak üzere Erikli'ye gitti.