Keşan Belediyesi’nin 23 Nisan Yarışmalarına Büyük Katılım Düzenlenen 2 yarışmaya 1006 kişi katıldı.

Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde En Güzel 23 Nisan Şiiri ve   “23 Nisan’da En Süslü Benim Evim” konulu yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalara büyük bir katılım yaşandı.

ŞİİR YARIŞMASI

21 Nisan 2020 Salı günü sona eren yarışmada şiir için 447 şiir gönderilerken En Süslü Benim Evim yarışması için de 559 fotoğraf katıldı.

22 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 11.00’de Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda Şiir Yarışması için toplanan ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personeli Aytaç Onur Akay ile öğretmenler; Mustafa Polat Bayram, Onur Balcı, Hakan Taş ve Erhan İsmail Özdemir’den oluşan jüri 447 şiir içinden  saat 19.00 sıralarında dereceye giren şiirleri belirledi.

Jürinin değerlendirmesi sonucu Eray Okçu’nun şiiri 90 puanla 1. olurken, Ilgın Keskin’in şiiri 85 puanla 2. ve Birgül Aydın’ın şiiri 80. puanla 3.oldu.

En güzel şiiri yazan 1.ye laptop, 2.ye tablet, 3.ye ise akıllı saat hediye edilecek.

EN SÜSLÜ BENİM EVİM

Keşan Belediyesi ve Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, yine 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, sloganıyla “23 Nisan’da En Süslü Benim Evim” konulu yarışma düzenlendi.

21 Nisan 2020 Salı günü sona eren yarışma için 559 kişi yarışmaya fotoğraf gönderdi. 22 Nisan 2020 Salı günü saat 19.00’da Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda toplanan ve Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, Keşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Harun Büker, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Personelleri Aytaç Onur Akay, Erdoğan Demir ile öğretmenler Sevda Güzel ve Fatma Kocabaş’tan oluşan jüri gelen 559 eserden saat 21.30 sıralarında dereceye giren en süslü evleri tespit etti.

Jürinin değerlendirmesi sonucu Kübra Akbulut 90 puanla en güzel ev yarışmasında 1. olurken, Orhan Berk Ceylan’ın 85 puan alan evi 2. ve Kalben Gümüş’ün 80 puan alan evi 3.oldu.

Bu yarışmada da 1. olana Buzdolabı, 2. olana Çamaşır Makinası ve 3. olana da Bulaşık Makinası hediye edilecek.

Öte yandan yarışmaya katılan 1006 kişiye de maske seti hediye ediliyor. Bu hediyelerin belediye ekipleri tarafından dağıtımına başlandı.

Ödüllerin ilerleyen günlerde hak sahiplerine verileceği açıklandı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yarışmaya büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.