Keşan Belediyesi’nin emeklilere tatil kampanyasında 10 aile tatilini yaptı

2020 yılı içerisinde ve 1 Eylül 2021 tarihine kadar emekli olan vatandaşları kapsayacak “Emekli Olanlara Keşan Belediyesi’nden Saros’da Tatil” kampanyası başladı.

Kampanya çerçevesinde tatil için müracaat eden ilk on aile, Erikli’de bulunan Keşan Belediyesi’ne ait tesiste 3 gün 4 gece tatilini gerçekleştirdi.

Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, 10 ailenin tatilinin 7 Eylül Salı günü başladığını 10 Eylül 2021 Cuma günü sona erdiğini belirtti.

Andaç, tatilde emeklilere deniz turu da gerçekleştirildiğini belirterek “Emeklilere tatil kampanyamız 2022 yılı Haziran ayında devam edecek” dedi.

Kampanyaya katılan emekliler, bu tatil nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.