Keşan Belediyesi otel ve pansiyon işletmelerinin çalışanlarına  ücretsiz yangın ve ilkyardım eğitimi verecek

Keşan Belediyesi otel ve pansiyon işletmelerinin çalışanlarına ücretsiz yangın ve ilkyardım eğitimi verecek

Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü işbirliğinde, ilçedeki otel ve pansiyon işletmelerinin çalışanlarına sosyal sorumluluk projesi kapsamında Temel Yangın ve İlkyardım Eğitimi düzenleyecek.

29 Temmuz 2020 Çarşamba günü gerçekleştirilecek ve Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda verilecek temel yangın ve ilkyardım eğitimi, 2 ayrı grup olarak gerçekleştirilecek ve eğitimler 10:00 ile 14:00’te başlayacak.

Keşan Belediyesi, geçen hafta pansiyon ve otel işletmelerine bilgilendirme yapmış ve eğitim başvurularını almıştı.