Keşan Belediyesi ücretsiz dezenfektan dağıtımına devam ediyor

Koronavirüse karşı Keşan Belediyesi’nden ücretsiz dezenfektan

Keşan Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçirilen tedbirleri uygulamaya devam ediyor.

Keşan Belediyesi artan covid-19 vakalarına karşı önlemlerini artırırken, koronavirüs ile mücadele kapsamında ücretsiz dezenfektan dağıtımını sürdürüyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle 11 Mart tarihinden itibaren halk sağlığını korumak adına tedbirler alan ve bu tedbirleri eksiksiz uygulayarak örnek olan Keşan Belediyesi, ücretsiz dezenfektan dağıtarak, vatandaşlara destek oluyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Yıldırır, koronavirüse karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını özveriyle sürdürdüklerinin altını çizdi.

Vatandaşları hijyene, sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımına ve yapılan uyarılara özenle uymaları konusunda uyarıda bulunan Yıldırır, “Keşan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Dezenfektan ihtiyacı olan vatandaşlarımız için eski itfaiye binamızda sulandırılmış, kullanıma hazır ücretsiz dezenfektan dağıtımına devam ediyoruz. Bu uygulamayı geçtiğimiz aylarda hayata geçirmiştik. Dezenfektan taleplerinin olması halinde, vatandaşlarımız belediyemizin eski itfaiye binasına giderek ihtiyaçlarını temin edebilirler.”