Keşan bir ilki daha yaşıyor

Keşan bir ilki daha yaşıyor

KESKÜP’ün kurulum imzaları atıldı

Türkiye’nin hediyelik sepetleri Keşan’dan

 

Edirne Valiliği, Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan proje kapsamında Keşan Sepetçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme, Pazarlama Kooperatifi’nin kurulum çalışmaları 26 Mart 2021 Cuma günü atılan imzalarının ardından tamamlandı.

                Konuyla ilgili olarak Edirne Ticaret İl Müdürlüğü’nde saat 11.30 sırlarında düzenlenen imza programına; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Ticaret İl Müdürü Mahmut Altun, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa ile Keşan TSO Personeli Seda Havale kooperatif üyeleri katıldı.

                Helvacıoğlu, kooperatifin Keşan’a hayırlı olmasını dilerken, daha sonra kooperatifin kurulum imzaları atıldı.

                EDİRNE VALİSİ EKREM CANALP ZİYARET EDİLDİ

                İmzaların atılmasının ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp ziyaret edildi.

Ziyarette konuşan Canalp, kooperatifin Keşan açısından artı değer sağlayacağını ifade ederek, destek sözü verdi.

Daha sonra söz alan Helvacıoğlu, dönemlerinde Keşan’ın yine bir ilki yaşadıklarını ifade ederek, “Edirne Valiliğimiz, Keşan Kaymakamlığımız, Keşan Belediyemiz, Keşan TSO, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz iş birliğinde Keşan Sepetçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Pazarlama Kooperatifimizin Edirne Ticaret İl Müdürlüğümüzde kurulum imzalarını attık. Keşan'ımız yine bir ilki dönemimizde yaşıyor. İlk kadın kooperatifimiz KESKÜP resmen kuruldu. Edirne Ticaret İl Müdürlüğümüzde Keşan Sepetçi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Pazarlama Kooperatifimizin kurulum imzalarını attık. Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp’ten kadın kooperatifimize tam destek aldık. Destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Onlarca kadınımız üretime dahil oluyor. Keşan’ımızın çalışkan kadınları ekonomiye can veriyor. Bundan sonra Türkiye'nin hediyelik sepetleri Keşan'dan... Kadın demek emek ve başarı demek, dün, bugün ve yarın demek. Kadınlarımızın başarıları ile gurur duyuyoruz. Birlikte çok güzel işler başaracağız.” şeklinde konuştu.