Kunduracılar Çarşısı’nın üst yapı ihalesi gerçekleştirildi

23 Nisan 2020’de işin bitirilmesi planlanıyor

Keşan Belediyesi’nin Kunduracılar Çarşısı’na tarihi doku kazandıracak projesinin üst yapı ihalesi 31 Ocak 2020 Cuma günü gerçekleştirildi.

İhale, Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi, saat 10.00’da başladı.

9 firmanın EKAP’tan dosya indirdiği, 3’ünün de ihaleye katılmak için dosya verdiği ihale sonucunun, komisyon tarafından değerlendirilerek önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.

İhale sonrası açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ihaleye katılan tüm firmalara teşekkür ederek, “Sonuçlar değerlendirilecek ve en kısa sürede işe başlanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın 1 milyon TL’lik hibesiyle bu çarşımızı yapacağız. Bu anlamda destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Altyapısı biten Kunduracılar Çarşısı’nın üst yapısına başlayacaklarını ve çok güzel bir projeyi Keşan ve bölge halkına kazandıracaklarının altını çizen Helvacıoğlu, Kunduracılar Çarşısı’nı 23 Nisan 2020’ye kadar bitirmeyi planladıklarını ifade etti.

Mustafa Helvacıoğlu, ihalenin hayırlı olmasını temenni etti.