Kurtuluş Caddesi alışveriş günleri etkinliği bu yıl da gerçekleştirilecek

Helvacıoğlu: Esnafımıza destek vermek en az yol

ve kaldırım yapmak kadar görevimiz

Kurtuluş Caddesi esnafı, bu yıl da gerçekleştirecekleri Alışveriş Günleri Etkinliği için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti ve ziyarette düzenlenecek etkinlikler ve işbirlikleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Saat 10.00 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Kurtuluş Caddesi esnafları; Fatma Gürses, Orhan Koca, Mustafa Uslu ve Özer Gündoğdu, Başkan Helvacıoğlu tarafından makam odasında ağırlandı.

Ziyarette konuşan Gürses, “Keşan Kaymakamlığı, Keşan Belediyesi, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları ve Kurtuluş Caddesi esnafı olarak alışveriş günleri etkinliğinin bu yıl 8.’sini düzenleyeceğiz. Sizi de bu etkinlik kapsamında hem program konusunda görüşmek için ziyaret ediyoruz. Etkinliğimizin her yıl üstüne bir şeyler koyarak ilerlemeye çalışıyoruz. Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri etkinliği geleneksel hale geldi Hem ilçemizin kurtuluş gününün önemini yaşatmak hem de Keşan ticaretinde farkındalık sağlamak amacıyla etkinliği düzenliyoruz. İnşallah yine tüm kurumlarımızla güzel bir etkinlik gerçekleştireceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da Keşan Belediyesi olarak Keşan’ın ticaretine katkı sağlayacak bu etkinliği çok önemsediklerini anlattı ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydederek şunları aktardı: “Esnafımıza ve halkımıza fayda sağlayan bir organizasyon gerçekleştirilecek. Bu tür etkinlikler her anlamda bölgemize ve insanımıza katkı sağlıyor. Bu etkinlikleri artarak Keşan’a yayarak devam ettirmemiz gerekiyor. Buradaki esnafımıza destek vermek de en az yol ve kaldırım yapmak kadar görevlerimizin arasında. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şimdiden bereketli işler diliyorum.”

Ziyaret, görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü.