Kurtuluş Koşusu’nun Para ödülleri verildi

Helvacıoğlu , “Önümüzdeki yıl 100. Kurtuluş yıldönümümüzde daha büyük bir koşu organizasyonuna imza atacağız”

Keşan’ın Kurtuluşu’nun 99.yıldönümü nedeniyle Keşan Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile 18 Kasım 2021 Çarşamba günü düzenlenen Kurtuluş Koşusu’nda dereceye girenlere para ödülleri 1 Aralık 2021 Çarşamba günü düzenlenen tören ile verildi.

Saat 11.00’de Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan törene Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile Keşan İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü edat Çimen ile dereceye giren sporcular katıldı.

Keşan Belediyesi Basın Birimi personelin Erdoğan Demir’in sunumunda gerçekleşen tören Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşması ile başladı.

Burada konuşan Helvacıoğlu, öncelikle Kurtuluş Koşusu’na giren sporculara ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen’e teşekkür ederek, “İlçemizin 99.yıldönümünde Kurtuluş Koşumuza katılan bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl ilçemizin 100.Kurtuluş Yıldönümü, bu koşumuzu 100.yıla yakışan bir şekilde daha görkemli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu yarışmaya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Helvacıoğlu tarafından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Dereceye giren ve ödül takdim edilen sporcular şöyle;

MASTERLER

1.  Polat TEK
  2.  Mert AYDIN
  3.  Hüseyin KARAKÜTÜK

Masterlerde birinciye 300 TL , ikinciye 250 TL ve üçüncüye 200 TL, diğer branşlarda da birincilere 250 TL, ikincilere 200 TL ve üçüncülere 150 TL para ödülü verildi.