Lösemili çocuklar yararına düzenlenen kermeste Mustafa Helvacıoğlu’da öğrencilerle yaşama el verdi

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 7 Kasım 2019 Perşembe günü Keşan Doğru Cevap Koleji’nin Lösemili Çocuklar yararına düzenlenen Kermesine katıldı.

Helvacıoğlu burada okul yetkilileri tarafından karşılandı.

Helvacıoğlu ve öğrenciler maske takarak 2-8 tarihlerindeki Lösemi Haftası’na dikkat çektiler.

Okul Müdürü Anıl Çakır, kendilerini böyle anlamlı bir kermeste yalnız bırakmayan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

Helvacıoğlu bu kermese Emek veren tüm velilere teşekkür ederek , “Çocuklarımızı da bu düşünceli davranışları nedeniyle tebrik ediyorum.” Dedi.