Mimarlar Odası Keşan Temsilciliği’nden Keşan Belediyesi’ne Ziyaret

Mimarlar Odası Keşan Temsilciliği Yönetim Kurulu, 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Ziyarete Mimarlar Odası Keşan Temsilcisi Hasan Savranoğlu ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi ve Harita Mühendisi Şafak Uslu ve İmar ve Şehircilik Müdürü Güliz Ergenler’in de katıldığı ziyarette Keşan’ın imarı ve mimari anlamda geleceği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Savranoğlu, Keşan’ın geleceği konusunda kendilerini davet eden ve görüşlerini alan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür etti.

Helvacıoğlu, Keşan’ın gelişimi anlamında Keşanlı mimarların görüşlerinin çok önemli olduğunu belirterek “Davetimizi kırmayarak ziyaretimize gelen ve görüşlerini bizlerle paylaşan başta Mimarlar Odası Keşan Temsilcisi Hasan Savranoğlu ile tüm mimarlarımıza teşekkür ederim” dedi.