Minibüsçülerin “Dolmuş”u, taksicilerin “Dama”sı yuvalarına kavuştu

Minibüsçülerin “Dolmuş”u, taksicilerin “Dama”sı yuvalarına kavuştu

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü, Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nden hayvan sahiplenen Çamlıkent Merkez Taksi Durağı’nı ve S.S. 25 Nolu Keşan Şehiriçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ziyaret etti. 

Sahiplendikleri köpeğe; S.S. 25 Nolu Keşan Şehiriçi Minibüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi “Dolmuş” ismini verirken, Çamlıkent Merkez Taksi Durağı ise “Dama” ismini koydu.

Duyarlı davranışlarından ötürü Mustafa Helvacıoğlu hem kooperatif yönetimine hem de taksici esnafına teşekkür etti.

“Tüm sokak hayvanları sahiplendirmek için mücadele ediyoruz”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ilk olarak Keşan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mahmut Demirkan ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Keşan S. S. 25 No’lu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret etti.

Burada konuşan Mustafa Helvacıoğlu, sokak hayvanları için herkesin üzerine düşen sorumluluklar olduğunu belirterek, “Minibüsçülerimizin çok sevimli ‘Dolmuş’u oldu. Kocaman alkışlar sokaktan köpek sahiplenen minibüsçülerimize. Can dostlarımıza sahip çıkan minibüsçülerimizi tebrik ediyoruz. Kooperatif üyelerimiz sokaktan köpek sahiplendiler. Biz de kulübe, mama ve su odağı desteğinde bulunuyoruz. Tüm sokak hayvanları sahiplendirmek için mücadele ediyoruz. Derdimiz Keşan’da her canlıya sahip çıktığımızı göstermek. Keşan’da 6 bine yakın sokak hayvan var. Her sokak, taksi durağı, fabrika, okullarımız sahiplendiğinde Keşan’ın mutlu ve aydınlık yapısı ortaya çıkacak. Keşan bizim evimiz ve tüm Keşan’ı mutlu etmek için çok çalışacağız.”

Konuşmasının ardından kulübe, mama ve su odağı Keşan S. S. 25 No’lu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi yönetimi ve üyelerine teslim edildi.

“DAMA” TAKSİCİ ESNAFIMIZIN NEŞESİ OLDU

Mustafa Helvacıoğlu daha sonra Çamlıkent Merkez Taksi Durağı’nı ziyaret etti.

               Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, Çamlıkent Merkez taksi üyelerinin örnek bir davranışta bulunduğunun altını çizerek, durak üyelerini duyarlılıklarından ötürü tebrik etti.

Keşan Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’nden sahiplenilen köpeğe taksici esnafı tarafından “Dama” isminin verildiğini kaydeden Mustafa Helvacıoğlu, “Dama”nın taksicilerinin neşesi olduğunu kaydetti.

               Ziyarette Çamlıkent Merkez Taksi Durağı’na kulübe, mama ve su odağı hediye edildi.