Muammer Aksoy Caddesi beton asfalt ihalesi 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun Keşan’daki yoğun trafik akışının azaltılmasına büyük katkı sağlayacak olması nedeniyle en önem verdiği konuların başında gelen Muammer Aksoy Caddesi ve bağlantı yollarını içine alarak Cennet Bahçesi’ne kadar olan yolun beton asfalt şeklinde asfaltlanması işinin ihalesi 9 Ağustos 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, İlçedeki Muhtelif Cadde Ve Sokaklarında Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Kaplama Ve Tretuvar Yapımı yapım işi 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu’na göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 4020 m3 Beton Yol Yapılması, 7843 m2 Prizma Taşı ve 5840 m bordür döşenmesi ve muhtelif miktarlarda birim fiyat tariflerinde belirtilen inşaat işlerini kapsıyor.

İhale, Keşan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek ve saat 11.00’de başlayacak.