Muhtarlar hem Atatürk Büstlerini aldılar hem de teşekkür ettiler

Talepleri doğrultusunda Keşan Belediyesi tarafından köylerine hediye edilen Atatürk Büstlerini teslim almak üzere Keşan Belediyesi’ne gelen Gökçetepe Köyü Muhtarı Abdulllah Kemik, Mahmutköy Muhtarı Asım Gül, Yeşilköy Muhtarı Necdet Çakmak, Kızkapan Köyü Muhtarı Selahattin Arslan ve Danişment Köyü Muhtarı Ergün Söyleyici Atatürk Büstlerini teslim aldılar.

Muhtarlar daha sonra Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin tarafından Keşan Belediye Meclisi’nde kabul edildiler.

Kemik, Gül, Çakmak, Arslan ve Söyleyici, kendi taleplerini yerine getiren Keşan Belediyesi adına Gergin’e teşekkür etti.

Gergin, köy muhtarlıklarının taleplerini imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını ve bundan sonra da getirmeye devam edeceklerini belirterek ziyaret nedeniyle muhtarlara teşekkür etti.