Sağlık için pedallamaya hazır mısınız?

• 1'inci Keşan Yeşilay Bisiklet Turu 27 Mayıs’ta gerçekleştirilecek

Keşan Belediyesi, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Yeşilay, SARDOS ve DOÇEK işbirliğinde 27 Mayıs 2022 Cuma günü 1. Keşan Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda saat 10.00’da buluşulacak, saat 10.30’da da bisiklet turu başlayacak.

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Rasim Ergene Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Paşayiğit Caddesi, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi güzergahında gerçekleştirilecek 1. Keşan Yeşilay Bisiklet Turu’nda çekilişle hediyeler de verilecek.

“Pedallar Dönsün Yüzler Gülsün” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe sağlığını korumak, keyifli vakit geçirmek isteyen tüm Keşan ve bölge halkı davet edildi.