Serkan Korkmaz UNİ TV'nin canlı yayınında Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile buluştu

Keşanlı Spor Yazarı ve Futbol Yorumcusu Serkan Korkmaz, UNİ TV Youtube kanalında, UNİ TV Edirne Temsilcisi ve Yayın Kurulu Üyesi Şafak Çekver'in hazırlayıp sunduğu UNİ Spor Özel programının konuğu oldu.

UNİ TV Keşan Temsilcisi ve Yayın Kurulu Üyesi olan Erdoğan Demir'in de katıldığı programda Korkmaz, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını Türkiye Süper Ligi ile Trakya Futbolu'nu değerlendirerek, Çekver ve Demir'in sorularını da yanıtladı.

Korkmaz, İtalya'nın Avrupa Futbol Şampiyonasının en önmeli şampiyonluk adayının da İtalya olduğunu dile getirdi.

HELVACIOĞLU DA CANLI YAYINA KATILDI

UNİ TV Keşan Temsilcisi çalıştığı Kent Müzesi'ni ziyarete gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'da canlı yayına alarak Serkan Korkmaz ile görüşmesini sağladı.

Helvacıoğlu "Keşanlı Ali varken şimdi de Keşanlı Serkan var. Sizinle gurur duyuyoruz.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Sizi Keşan'a bekliyoruz" dedi.

Korkmaz'da "Sayın başkanım sağolun en kısa sürede  inşallah ziyarete geleceğim. Yaptığınız güzel işleri de bir Keşanlı olarak takip ediyorum" şeklinde konuştu.

MÜZE KEŞAN'I GÖREN KORKMAZ DUYGULU ANLAR YAŞADI

Yayının devamında Demir'in çalıştığı Kent Müzesi'nden görüntüleri ekrana getirmesinden sonra duygulanan Korkmaz, buralar bir kez daha hafızamda tazelendi. O günlere gittim. "dedi.

KORKMAZ DEMİR'İ KUTLADI

Helvacıoğlu ile yapılan canlı yayının ardından konuşan Korkmaz, bunun kendisi için hoş bir sürpriz olduğunu belirterek, "Erdoğan ağbi öncelikle çok deneyimli bir gazetecidir. Muhabirlik işte böyle bir şey, bu mesleğe özenen gençlere örnek göstereceğim, çok önemli bir gazeteci. Hem televizyon gazetecesi hem de yazılı gazetecesi Erdoğan Demir, yerelden ne kadar başarılı işler çıkarttığını ben takip ettim. Gururla söylüyorum gerçekten Anadolu da ve Trakya'da yerelde burdaki ulusal basındaki pek çok kişiye taş çıkartacak hatta çok çok daha özverili şekilde çok zor şartlar altında çalışan bütün gazeteciler bütün meslektaşlarıma selam olsun. Erdoğan Demir'i bakın az önce tesadüf sonucu işte canlı yayında gördünüz. Ne kadar pratik, hızlı ve tam bir muhabir refleksi ile davrandı. Hangi yaşa gelirsek gelelim. Nerde çalışırsak çalışalım. Nasıl bir deneyimimiz olursa olsun, bizler her şeyden önce muhabiriz. Ben şimdi gökyüzünde bir şey görsem kamerayı oraya çevirir size onu anlatırım. "dedi.

SATIR ETİ PEYNİR HELVASINI ÇOK ÖZLEDİM

Serkan Korkmaz, satır eti ve peynir helvasını da çok özlediğini, belirterek en kısa sürede Keşan'a ziyarete geleceğini de söyledi.