Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan Mustafa Helvacıoğlu’na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 16 Ekim 2019 Çarşamba günü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Saat 18.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette Albayrak, Helvacıoğlu’nu kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Helvacıoğlu da bu ziyaret nedeniyle Albayrak’a teşekkür etti.

İki başkan Trakya için gerçekleştirilecek ortak çalışmalar için görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Keşan Belediye Meclis Üyesi Şafak Uslu da yer aldı.