Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler’de görev değişimi

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Atakişi ve Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyeliği görevine geri dönen Prof. Dr. Adil Oğuzhan, 27 Ocak 2020 Pazartesi günü Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Helvacıoğlu; Atakişi ve Oğuzhan’ı makam odasında ağırladı.

Mustafa Helvacıoğlu, ziyaret nedeniyle Atakişi ve Oğuzhan’a teşekkür etti ve şunları söyledi: “Üniversitemizde yaşanan görev değişimi ile hizmet bayrağı el değiştirdi. Atakişi’ye yeni görevinde başarılar dilerken, Oğuzhan’a ilçemize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz.”