Yüzme havuzunda ilk kulaçlar atıldı

Yüzme havuzunda ilk kulaçlar atıldı

Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan yarı olimpik yüzme havuzu, 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, yarı olimpik yüzme havuzunda ilk kulaçların atıldığı deneme kursunu ziyaret etti.

“Deneme kursları ile ilk kulaçlar atılmaya başlandı”

Havuzun resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade eden Helvacıoğlu, “Olimpik yüzme havuzumuzda ilk kulaçlar atılmaya başlandı. Rekor kurs başvurusu var, 1500 başvuruya gidiyoruz. Keşan'da yüzme bilmeyen kalmayacak. Birlikte çok güzel işler başarmaya devam ediyoruz. Keşan'da yüzme bilmeyen kalmaması için mücadele edeceğiz. Gençlerimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Keşan'ımıza sportif yatırımlarla değer katıyoruz. Keşan'ımıza değer katan yatırımlarımızdan olan Olimpik Havuzumuz tamamlandı ve deneme kursları ile ilk kulaçlar atılmaya başlandı.

Keşan’da yaşayan vatandaşlarımızın spor yapabilmeleri için tesis ve sportif alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bakanlık yetkililerimiz ile il ve ilçe başkanlarımıza, ilgili tüm yöneticilerimize Keşan halkımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

“Geleceğe iz bırakmak, Keşan’a vizyon katmak budur”

Çok özel bir gün yaşadıklarını ifade eden Helvacıoğlu, “Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Vedat Çimen’de yanımızda. ‘Keşan’da yüzmeye bilmeyen kalmayacak’ sloganımızla açacağımız kursumuzda rekor bir ilgi var gerçekten. Bugün çok mutluyum, farklı duygular yaşıyorum. Keşan bu günleri gördü ve spor alanında daha nice güzel günler göreceğiz. Sadece biraz sabır istiyoruz. Keşan’ın her şeyin en iyisini hakkettiğini bugün bir kez daha anladım. Çocuklarımız çok mutlu, ilk kulaçlarını atıyor. 4 kurs hocamız çocuklarımızın başında. Çok özel bir duygu. Geleceğe iz bırakmak, Keşan’a vizyon katmak budur. Keşan’a neler katacağımızın başlangıcı bunlar. Kim ne derse desin yolumuza devam edeceğiz. Hizmet ile yürüyoruz. Arkamıza bakmadan hizmet yolunda koşuyoruz. En önemlisi bizim bu çocuklarımızın mutluluğunu görmek. Bugün ilk gün, sorun yok. Bugünlere gelmemizde büyük emeği olan Vedat Müdürümüze de teşekkür ederim. Çocuklarımız burada 1 ayda yüzme öğrenecek. Spor Bakanımızla inşallah resmi açılımızda inşallah hep beraber olacağız. Ne demiştik ‘Çalışınca oluyor.’ anlımız açık. Keşan’a hayırlı olsun. 30 yıllık eksikleri tamamlamak için canla başla çalışan bir ekibiz. Olmayanlar oluyor. Ne pandemi ne de muhalefet olan meclis bizi durduracak. Keşan’ın gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”

Kursa kalan velilerde hizmette dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.