Zabıta, denetimlerine devam edecek

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, yaptığı açıklamada, halkın huzurunu, sağlığını tesis etmek ve korumak amacıyla denetimlere devam edeceklerini kaydetti.

Keşan Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü olarak,  belediye sınırları içerisinde ilçenin düzenini korumak, vatandaşın huzurunu ve sağlığını tesis etmek, korumak amacıyla kanun, tüzük ve yönetmeliklerde belirtildiği şekilde yetkilerini kullandıklarını belirten Gökhan Yılmaz, “Bu kapsamda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son dönemde; yaya ve engelli vatandaşlarımız ile toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın hayatını tehlikeye sokan; kaldırım, yaya geçidi, minibüs duraklarına park eden araç sahiplerine, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun hükümlerine aykırı faaliyette bulunan işyerleri ile pazaryerlerinde faaliyet gösteren esnafa, ruhsatsız ve hijyenik olmayan tesislerde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere, öğrencilerimize sağlıksız hizmet veren kantin işletmecilerine, çevreyi kirleten, rahatsız eden, kamu güvenliğini tehlikeye sokan, şebeke suyu ile araç balkon halı vb. yıkamak sureti ile ilaçlı suları cadde ve sokağa akıtan vatandaşlara, izinsiz kazı ve yapı yapmak sureti ile kaldırım ve yollarımıza zarar verenlere yönelik denetimlerimiz oldu. Uygunsuz faaliyetlerin sonlandırılması adına denetimlerimize aralıksız olarak devam ederek, kanun ve yönetmelikler kapsamında idari işlem uyguluyoruz.” dedi.